Meer weten? Of de paardenwagens huren?

Geef in het onderstaande formulier aan of uw voorkeur uitgaat naar automaat- of schakelauto. De grootte van uw paarden is bij deze keuze wel van belang.
De geel-witte schakelauto is wat ruimer dan de groene automaat. Dus wilt u op pad met een groot paard, kies dan in ieder geval voor de schakelauto. Wilt u met een kleiner paard of pony weg, dan is de groene daar ook zeer geschikt voor. De groene automaat mag geen milieuzones in!
De wagens worden niet meer voor halve dagen verhuurd, alleen nog voor minimaal 1 hele dag.
Wij houden ons het recht voor om, in geval van overmacht door schade of pech aan de wagen(s), de verhuur te annuleren of u (indien beschikbaar) de andere wagen aan te bieden. Dit geldt ook voor extremere weersomstandigheden zoals storm of gladheid.

Het doorverhuren van de wagens is NIET toegestaan, net als het tegen betaling vervoeren van paarden van derden met een van onze wagens!

Nog even dit....:
Wil je niet zelf rijden, maar zoek je een bedrijf wat jouw paard voor jou wil vervoeren, kies dan een bedrijf uit met vergunningen voor kort of lang transport (type I of II) van de NVWA en het certificaat Verantwoord veevervoer.

Wij hebben deze vergunningen niet, dus wij vervoeren zelf GEEN paarden voor derden! 

Op de huurovereenkomst zijn onze algemene voorwaarden van toepassing, zoals deze ter inzage liggen op de verhuurlocatie en/of aan de overeenkomst vast geniet is.

Netherlands

Ik heb het Privacybeleid gelezen en begrepen.