Meer weten? Of de paardenwagens huren?

Geef in het onderstaande formulier aan of uw voorkeur uitgaat naar automaat- of schakelauto. 
De geel-witte schakelauto is uitgevoerd met een zogenaamde hengsteninrichting. Dat houdt in dat er geen borststangen in zitten, dit is veilig, ook voor het vervoeren van veulens. Achterin de wagen kunt u zadels en hoofdstellen kwijt. Laadvermogen is 1000 kg.

De blauwe Mercedes automaat is voorzien van een borstwandinrichting. Dit houdt in dat er een halve wand voor het paard staat waar hij niet onderdoor kan. Dus ook geschikt voor pony's. In de wand zit een deurtje om te allen tijde bij het paard te kunnen komen via de achterdeur. Deze wagen heeft veel bergruimte in de vorm van kasten. Laadvermogen is 1150 kg.
LET OP: Dit is een oudere diesel, emissieklasse 3. Dat houdt in dat milieuzones met deze wagen niet toegankelijk zijn. Check vooraf je route! (O.a. van toepassing in Amsterdam, Den Haag, Utrecht en Arnhem.)
De blauwe wagen is voorlopig even niet beschikbaar!

De wagens worden niet meer voor halve dagen verhuurd, alleen nog voor minimaal 1 hele dag.
Wij houden ons het recht voor om, in geval van overmacht door schade of pech aan de wagen(s), de verhuur te annuleren of u (indien beschikbaar) de andere wagen aan te bieden. Dit geldt ook bij extremere weersomstandigheden zoals storm of gladheid. Wij kunnen dan de wagens niet meegeven en gaan hier geen discussies over aan.

De wagens mogen alleen in overleg naar het buitenland gereden worden en maximaal 200 km over de Nederlandse grens. Annuleren kan kosteloos tot 24 uur van te voren. Binnen de 24 uur annuleren? Dan rekenen wij € 25,- annuleringskosten.

In april zullen wij verhuizen naar Den Oever, de wagens gaan mee, dus de verhuurlocatie zal veranderen.

Het doorverhuren van de wagens is NIET toegestaan, net als het tegen betaling vervoeren van paarden van derden met een van onze wagens! De wagens zijn alleen te gebruiken voor het vervoeren van paarden, pony's, ezels, muildieren en muilezels.

Nog even dit....:
Wil je niet zelf rijden, maar zoek je een bedrijf wat jouw paard voor jou wil vervoeren, kies dan een bedrijf uit met vergunningen voor kort of lang transport (type I of II) van de NVWA en het certificaat Verantwoord Veevervoer.

Wij hebben deze vergunningen niet, dus wij vervoeren zelf GEEN paarden voor derden! 

Op de huurovereenkomst zijn onze algemene voorwaarden van toepassing, zoals deze ter inzage liggen op de verhuurlocatie en/of aan de overeenkomst vast geniet is.

Netherlands

Ik heb het Privacybeleid gelezen en begrepen.