Meer weten? Of de paardenwagen huren?

NIEUWS: Onze wagen is verkocht en zal per 1 april via zijn nieuwe eigenaresse verhuurd gaan worden vanuit Slootdorp. Wij zijn ontzettend blij dat deze fijne wagen beschikbaar blijft voor onze klanten in de kop van Noord-Holland! Vanaf 1 april te huur bij Jolanda Appelman in Slootdorp, bereikbaar via 0610396763.

Op dit moment verhuren wij 1 wagen.
De geel-witte schakelauto is uitgevoerd met een zogenaamde hengsteninrichting. Dat houdt in dat er geen borststangen in zitten, dit is veilig, ook voor het vervoeren van veulens. Achterin de wagen kunt u zadels en hoofdstellen kwijt. Laadvermogen is 1000 kg.

De wagen wordt niet meer voor halve dagen verhuurd, alleen nog voor minimaal 1 hele dag.
Wij houden ons het recht voor om, in geval van overmacht door schade of pech aan de wagen, de verhuur te annuleren. Dit geldt ook bij extremere weersomstandigheden zoals storm of gladheid. Wij kunnen dan de wagen niet meegeven en gaan hier geen discussies over aan.

De wagen mag alleen in overleg naar het buitenland gereden worden en maximaal 200 km over de Nederlandse grens. Annuleren kan kosteloos tot 3 dagen van te voren. Binnen de 3 dagen  annuleren? Dan rekenen wij € 25,- annuleringskosten.

Het doorverhuren van de wagen is NIET toegestaan, net als het tegen betaling vervoeren van paarden van derden met een van onze wagens! De wagens zijn alleen te gebruiken voor het vervoeren van paarden, pony's, ezels, muildieren en muilezels.

Nog even dit....:
Wil je niet zelf rijden, maar zoek je een bedrijf wat jouw paard voor jou wil vervoeren, kies dan een bedrijf uit met vergunningen voor kort of lang transport (type I of II) van de NVWA en het certificaat Verantwoord Veevervoer.

Wij hebben deze vergunningen niet, dus wij vervoeren zelf GEEN paarden voor derden! 

Op de huurovereenkomst zijn onze algemene voorwaarden van toepassing, zoals deze ter inzage liggen op de verhuurlocatie en/of aan de overeenkomst vast geniet is.

Netherlands

Ik heb het Privacybeleid gelezen en begrepen.